The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Guess who?

Senast jag var hemma i Malmö, tog jag mig tid för att få med familjealbumen in i 2000-talet. Visst är det roligt med alla gamla traditionella fotografier, som har framkallats och sorterats in i fina, prydliga album, men ack vad otympligt att försöka ta dem med sig. Nu har jag ett urval av de bästa bebis-/barnbilder av alla syskonen samlade i en fin mapp på hårddisken. :-)

Mina kära syskon, de betyder världen för mig och mer därtill! Dagligen önskar jag att vi bodde närmare varandra, för att dela på livets goda och mindre goda stunder, agera stöttepelare och inte minst för att jag ska kunna hålla dem i öronen när det så behövs. (Oh yes, storebrorsjobbet är ett livslångt arbete!) Men kära syster och bröder, oavsett de världsliga avstånden, finns det en hjälpande hand utsträckt till er envar, till var tid.

Ab imo corde, Storebror.

Försök gissa rätt på vem som är vem av dessa fyra bebisar. ;-)

6 COMMENT(S):

längst upp till vänster:Martin
längst upp till höger:Elisabeth
längst ner till vänster: Stivii
längst ner till höger: David

//BFF 1#

 

enig med aida.. som för övrigt fjäskar!

/R

 

hej

Kan du vara snäll och kolla din mejl? =)admin@voice..
det är viktigt/ tack,A

 

NAawww...! Puttinuttiduutti..! Det är inte så svårt att förstå att du är äldst.. har valt en bebisbild på dig själv där du sitter upp i maktposition medans vi andra kravlar omkring (för dina fötter) och dreglar... >.>

 

BFF#1 är såå duktig! ;-) haha

Hey du, dregelmonster nr. 1! Jag kan inte hjälpa att det bara finns en handfull bebisbilder på mig, innan vi skaffade en kamera. Fanns ingen där jag kravlar omkring.. :-P

 

Haha man ser direkt att du är längst ner till vänster. Inte förändrats mycket där inte... ;)