The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Happy Birthday Mummy!Lilla Mor fyllde år igår och som den utomordentligt snälla sonen jag är, tog jag mig till Malmö efter tentan. Med tårta från hennes favoritkonditori och en rosett på huvudet, presenterade jag mig vid dörren. Det blev än en gång en succé. Annat kan det ju inte bli. ;-)

Däremot har jag gått och blivit sjuk. Fick feberfrossa natten innan tentan igår. Kallsvettades, var yr och orden dansade framför mina ögon, men jag fick banne mig sitta igenom tentan med stöd av några Alvedon. Det värsta jag varit med om... Tur i oturen är jag nu i Malmö, där mamsen får ta hand om mig.
Published with Blogger-droid v1.6.7

4 COMMENT(S):

Krya på dig Steve!

Kram/ Jing

 

Tack Jing! Kram

 

OOORKAAAA VARA DUUUU! Nästa gång ska jag inte ens försöka. HMPH!

 

... Jag fyller också år snart. Bara så du vet. ;)