The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Munorgasm


Ibland händer det att jag hörsammar mitt asiatiska påbrå och ger efter för mina, mer eller mindre, exotiska cravings. Då går jag minsann till Asian Supermarket och köper en massa saker som gemene svensk/dansk aldrig känt lukten av eller testat smaklökarna på.

Denna exotiska frukt, durian, av många kallad frukternas konung, är en sådan underlig craving. Bara tanken gör mig knäsvag, bara lukten gör mig till en av Pavlovs hundar, bara synen gör att jag glömmer bort mitt eget namn och smaken ger mig munorgasm!

Därför förstår jag inte vissa människor som tycker att frukten luktar ruttna ägg och springer iväg med svansen mellan benen och näsan hårt igenknipen! Tsk, tsk... Ingen smak alltså!

Published with Blogger-droid v1.6.7

7 COMMENT(S):

jag glömmer också bort mitt eget namn när jag känner lukten av den..

 

orka provocera mig.. haha

 

NI SOM LÄSER SPRING SPRING SPRING! VÄND! KOLLA INTE! SPRIIIING!

Haha. Och jag håller med Dodi. Om man minns något efter den doften, ja då är man inte frisk. Urkas för både smak och doft. Jag älskar asiatiskt. Hail the lord, typ. Men fanimig inte Durian. ^^

 

Okej, det här känns lite nördigt, men jag gillar i alla fall det faktum att den heter nästan likadant som JD i Scrubs.. :)

För att vara lite mer seriös: Jag vill minnas att du skrev om det där med tandvårdsbidrag för utlandsstudenter för ett tag sedan.. Vet du vad som gäller på den fronten nu?

Louise
[http://windipence.blogg.se]

 

Louise, hahaha, lite nördat där! Men helt ok! :-D Du ska kunna åka till Sverige nu och "claim your rights"! :-) Det började gälla vid utgången av jan 2011, tror jag det var.

 

Tack, Steve. Du är en stjärna!