The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Someone Like You

"Classical pop", vill Aston lansera sig själva som. Jag kan inte bry mig mindre om etiketten och omfamnar istället bara musiken, den rena oskuldsfulla musiken. Denna cover är fantastisk, precis som originalet skriven av Adele. Jag saknar musiken, önskar ofta att jag fått lära mig spela piano eller violin... eller ge mig bara min gitarr tillbaka...

2 COMMENT(S):

Hahaha ja så här i efterhand vet vi också det eller har märkt det. Men det var något fel på den fisken, faktiskt. Vi hade haft "koll" på den i typ.. en/två dagar. Haha. Den var galen. Vi har en ny vit nu (bort med det gamla in med det nya) och det funkar jättebra med allihop. Jaja. Gjort är gjort. ;)

 

Hahahha till Gaymasen! Ja hur vågar han spola ner den, stackarn.
Nu till varför jag gick in på kommentarsfältet: Lovely song! :) Fint fiolspel :) Lyssna på Veronica Maggio, det är lite svensk modern jazz, inte samma genre som det här... men :) me likey

/R