The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Spring is here!


Jag är tillbaka, och jag är friskförklarad! Inte nog med det, våren anlände idag, inte en dag för tidigt, snarare för sent! Strålande väder gjorde att vi inte kunde låta bli att ta en runda i stan efter skolan och en glass i solen på Rådhusplatsen.

Sedan gick jag och Rasha till asiatiska butiken och handlade in lite exotiska varor till våra exotiska magar. Allt detta medan Aida var flitig i läsesalen. Jag borde minsann ha dåligt samvete... Fy mig..
Published with Blogger-droid v1.6.7

1 COMMENT(S):

Åhhh glass! Och vår, nu? HA! Har vi haft ett tag. Mohaha.

Och jag vill också till en as(iatisk)butik och köpa smarrigheter. Tror inte det finns här. Eller så har jag inte kollat tillräckligt noga :D