The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Vardagslyx

Det ryker ur mina öron, på grund av överspänningen i skallen på mig. En pulserande huvudvärk hemsöker mig. Inte ens ett avsnitt av Glee eller Supernatural kan locka mig till ett smil eller väcka entusiasm längre. Då anar man att något är ur balans.

Som tur är har jag två underbara ICDs (implanterbar defibrillator) som konverterar mig till sinusrytm så fort mitt hjärta drabbas av arytmi! En kraftig elektrisk stöt, som känns som en hästspark genom bröstet, för att hålla mig levande. Mindre nördig version; de är mina livvästar som håller mig flytande. :-)

Vardagslyx är att få frossa i tårtbakelser och dricka god caffè latte med irish cream, tillsammans med mina kära ICDs, Aida och Rasha!  If I had to live my life without you near me, the days would all be empty...


Published with Blogger-droid v1.6.7

1 COMMENT(S):

" If I had to live my life without you near me, the days would all be empty..." We know :) Ilm = I lige måde

/Rashii