The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Bland Bröllopsklänningar & Grillkorvar

Jag sov konstigt i natt, hade underliga drömmar om katter, vissa släktingar och mörka hemligheter. Ibland vill jag så gärna lära mig meditera och på så vis komma in i mitt eget undermedvetna för att se hur det ser ut där. Finns det en massa tyglade monster gömda, eller är det gröna sommarängar och klarblåa himlar?

Idag agerade jag smakråd för en vän som skulle leta efter högtidskläder till sitt sommarbröllop. Vi fann några bra herrekiperingar med kläder värdig en brudgum. Det var roligt faktiskt. Vi fann några riktigt snygga saker, tycker jag då. Pricken över i:et var ju de där italienskt tillverkade skinnskorna, som vi fann till ett vrakpris! Nästan så att jag själv ville köpa mig ett par för att ha som reserv.

Dagen avslutades med grill ute i det lite mindre soliga vädret, med anledning av en väninnas födelsedag. Det var trevligt. Danskar har vissa konstiga traditioner för sig. När man fyller 25 år, ska vännerna tydligen hälla kanel över ens huvud. Fråga mig inte varför, jag tror knappt att danskarna själva vet. De älskar bara en massa bus och hyss... Danmark är ju trots allt lillebrorslandet. ;-)

Det här kan jag tänka mig att ha på mig på min bröllopsdag. :-P

4 COMMENT(S):

Tusind tak for hjælpen i dag! Det med kanal er forresten kun hvis man er ugift ;-)

 

Oh! Och jag vill hjälpa till med att köpa bröllopsklänningen! Så kul att titta efter klänning! Du ska få hjälpa mig med min klänning den dagen det blir aktuellt bror..!

 

Lillebrorslandet, sååå sant! Haha. Kanel? Låter cräzy. Men jaja, skoj vilket som. Och jag vill också på bröllop. Har aldrig varit på ett bröllop vad jag kan minnas. Och kungabröllop är tråkigt. Ja inte för att jag är bjuden (funderar fortfarande varför) men att titta på TV. Zzz.

Och klart jag är manipulativ. ;) Och video när jag sjöng karaoke finns men kommer nog inte lägga upp den på bloggen. Räcker med att kusin taggade mig på facebook på videon. Haha.

 

Det var så lidt, René! :-)

När den dagen kommer, syrran, kommer jag bli otroligt besviken om jag inte blir tillfrågad. Jag skulle säkert finna på att bojkotta kalaset annars! höhö