The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Bro Time

Det har varit en väldigt bra helg, vill jag påstå. Väldigt bra på flera olika sätt. Bra för att jag drack mer än jag gjort på mycket länge, och fortfarande kunde stå på båda benen (med visst stöd). Bra för att jag hade roligt på KlubMed-festen i fredags. Bra för att det var en massa trevliga människor omkring mig. Bra för att jag pratade ut med en och annan. Bra för att det blev kvalitetstid med min bro under helgen!

Slut på det roliga, nu börjar tentaplugget igen. På fredag väntar tentan för lungblocket! Gah. 


6 COMMENT(S):

Hoppas plugget går bra ;D

 

Sv. Jo det går nog bra! Så sjukt mycket bara =(
Besök var underbart! Det behövs verkligen ibland!

 

Sv, Jo jag hoppas på det! Vi är väl lite mer än halvvägs nu tror jag (i vad vi ska eksamensläsa) men sedan är det ju någon vecka med ogaver med! Men vi räknade ut idag att det är 6,5 veckor kvar till den makroskopiska eksamen....

Ja verkligen oftare!!!

 

Varför är bilden svart och vit Steve? :)
Var en nice helg Steve!

 

För att annars skulle ALLA se rött! ;-)
Very nice indeed, pal!

 

Med visst stöd? Aj, aj, aj. Är det kloka ord från en blivande läkare? Mohaha! ;)