The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Easter at Casa Steve

Hoppas ert påskfirande varit trevligt, var ni nu har varit i landet! Vi har haft strålande väder här i O-town, klarblå himmel och varma brisar. Varit härligt med fika i solen, promenader genom stan och en massa matlagning och snick-snack med mor och bror min.

Min mor tycker att jag lever lyxliv som student, i en sån här lägenhet. Hah. Men hon tyckte om planlösningen och inredningen starkt. Det är ju positivt att höra. :-P De senaste dagarna har verkligen varit kvalitetstid tillsammans; vi har pratat mycket om allt som hänt och händer, vi har umgåtts och sett på filmer, vi har frossat i påskgodis, vi har haft långa frukostar, mor har fått sjunga karaoke (jag har asiatiska gamla godingar på DVD :-P), och David har visat upp sin nya snygga (ja, jag erkänner att jag är lite avundsjuk) elektroakustiska Washburn-gitarr. Och vi har planerat och bokat biljetter för sommaren. :-)

Dessutom har det varit tryggt på något sätt med inslag av gamla vardagsmoment; där mor står i förkläde och ska laga mat medan man står bredvid och hjälper till samtidigt som man småsnackar, när jag hjälper David med matteläxan, när jag och mor smaskar i oss durian tillsammans eller när han har gitarren fastklistrad till kroppen och spelar på John Mayers låtar för tredje timmen i sträck. Och igår var Rasha över på middag också, det var skojigt. :-)

Nu är de hemma i M-town igen och mitt lov går mot sin ända. Hade inte varit helt illa med en veckas ledighet till, men man kan ju inte få allt här i livet. Fortsatt god påskhelg till Er alla!

Så här glad blev hon när hon fick se durian.
(Bild: San Diego 2010. Jag fick inte ta några bilder denna gång...)

4 COMMENT(S):

Sv. Jo det har jag! Hoppas ditt var trevligt med :)
Snart är det sluttampen inför eksamen =(

 

Ooh vad looligt och mysigt det låter..! Själv har jag jobbat hela påskhelgen.. och dött. Idag ska jag dö... igen. o.O

 

Syrran, jobb = cash! Jobba på och tjäna pengis så att du kan hälsa på i nästa månad! :-)

 

Myspys! Mor-och-son-kvalitetstid. :) Jag sjöng karaoke på färjan. Like A Virgin. Vilken succé. Haha.

Och Durian. Lägg ner. En frukt som borde utplånas. ;)

Vi ska grilla ikväll med. Grillen går på högvarv kan jag lova. Likaså med glassmaskinen. Höhöhö. ;)