The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Easter Break & Update

Vad generöst, vi har en hel veckas påskledighet! Woho. De flesta har ju hoppat på första bästa tåg som tar dem bort från Odense. Inte jag inte, jag har minsann ett liv här. Typ. Tror jag. Förutom att plugga, brukar jag... vad brukar jag göra? Idag var jag på IKEA med Aida i alla fall och köpte lite prylar. Jag hade lite svårt med att balansera påsen samtidigt som jag cyklade, på hemvägen. Men vi har varit med om värre, som när vi band fast ett fett stort paket på Aidas rygg och trodde att vi skulle kunna cykla hem på det viset. Vi skrattade så mycket att jag nästan pissade på mig. Efter femtio meters intensivt skratt-cyklande, ringde vi efter en taxi.

Ni uppmärksamma läsare tänker: "Aha, varför är inte Rasha med? Intriger?!" Psh, den här ståltrion går inte av för hakor, ska ni veta. Hon tog privatplanet till Stockholm idag och efterlämnade ett stort hål i min vardag. Wat to do naow? Hon ska minsann gulla med sin extremt söta fyra månader gamla systerdotter, som bara är så gullig att jag smälter varje gång jag ser en bild av henne på Facebook. Ja, tänka sig att även killars biologiska klockor tickar.

Sen ska Aida åka härifrån om någon dag, hon ska köra en Småland-Västergötland runt. Leta efter påskägg i de småländska skogarna och äta sig tjock på påskmat? Nej, förlåt jag glömde. Aida äter ju inte, hon dricker vatten och tittar på när jag äter, som när vi var på IKEA idag. Japp, hon överlever på vatten och andra klara drycker med lite fler kalorier i. Hint, hint. 

Vad har jag mer gjort på min första lediga lovdag? Jag har haft städtanten på besök, allt damm bara försvann. Puff, väck. Sedan har jag skrattat mig magsjuk av att kolla på KevJumba-videoklipp på YouTube. Killen är rolig alltså, fett rolig.

6 COMMENT(S):

Jag har såååå många bilder och videos ni ska få se på lillfisen :D Hon är sååå kul och söt!! Skrattar till allt... :D

Glöm inte mina fiskar! Feed them well!

/Rashii

 

Men visst klickar klockan, absolut! Sedan att de är tjocka och så det är en annan sak men luktar gott gör de. Kanske. Ibland. Vissa. Och har Rashii fiskar? Vad för fiskar? Du ser, fiskentusiasmen är framme. Haha. Hoppas påskveckan blir lugn och skön! vi har då inget lov men vi tar oss lov, i slutet av veckan. Lediga imorgon iaf så det blir att pressa i solen. :D

Och min karl har då ingen Iphone den prutten (eller FETT som du uttryckte dig..) utan en android. Sån skit du vet. ;)

Förresten. Är du riktigt snäll kanske. KANSKE. Jag googlar upp en riktigt härlig glassmaskins-bild och skickar över. Men då ska du ha tur. ^^

 

Nämn en fisk jag inte haft... dom dör, och så fyller jag på med nya.. började med en kampfisk, mollys, guppys, stimfiskar, platys.... jaa.. nu är det bara stimfiskarna kvar.. dom överlever ALLT :)

/R

 

Dina fiskar blir väl omhändertagna! Don't worry! De slogs om maten idag. :-P Och vi ska göra en hygge-kväll av det hela när du kommer tillbaka, bebis-kväll? ;-) haha

 

Du har inget liv i Odense! Speciellt när inte Aida och Rasha är där så jag tycker du ska göra som de och komma hem till Sverige =)

/Karro

 

Hah Karro! Eller aoch, Karro! That hurt! :-P När jag inte kan komma till Sverige, får Sverige komma till mig. ;-) Kram