The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

House of Steve

Jag har bott i min nuvarande lägenhet i drygt ett halvår nu. Saker och ting har kommit på sin plats och även väggarna börjar bli dekorerade. Jag är grymt nöjd, vill jag bara säga. Några få saker saknas ännu, sedan är det precis så som jag har tänkt mig.

Min ena vägg där matbordet står är nu fullbordad. Min far hjälpte mig att beställa hem några unika tavlor med kinesisk skönskrift, när han var i Kina för ett tag sen. Den ena ser ni på bilden nedan; tecknet Wei, som är mitt namn och bland annat betyder greatness. Ingen press att leva upp till sitt namn, liksom.

Anyway, welcome to the House of Steve. :-)


2 COMMENT(S):

Men hallååå..! Jag vill se fler bilder! :(

 

Kommer icke på tal. :-P Du får komma på besök istället. :-)