The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Momma's Coming Home

Så har jag varit tillräckligt duktig och jobbat flitigt under de senaste dagarna. Men nu är det slut på all duktighet, för något av det värsta jag vet är att behöva gå upp med tuppen. Det underlättar naturligtvis nu när det är ljust och inte iskallt utanför lägenheten, men det är fortfarande en pina. Ibland när jag tänker på vilka slitsamma dagar det var i vintras; med snö upp till knäna nästan, nästippen frös nästan av och man skulle cykla runt till de gamla med humöret i behåll och utan att halka och slå ut sina tänder, då sjunker arbetsviljan markant. Nog om det.

Vissa firar påsk med religiösa förtecken, en gammal vän åker till fjällen för att åka skidor och somliga andra ska bara ta ledigt och njuta av det. Men jag får minsann kungligt besök, av min lilla mor. Mamma Mu, som vi syskon säger. Hon tar med sig min äldsta lillebror, och rykten säger mig att han har med sig sin nya gitarr för att visa upp den. Den kostade dubbelt så mycket som min egen gitarr, också den ska han ha med sig för att återlämna till sin rättmätiga ägare. Nu kan jag kanske börja öva upp mina stela fingrar igen innan lederna förbenas.

De sitter med ett försenat SJ-tåg (förvånad? :-P) mot Odense nu. På menyn står tacos, mors favorit. Vad gör man (jag) inte för att behålla den gyllene tronen som den självklara kronprinsen? ;-)

Las Vegas, USA - 2010

4 COMMENT(S):

"Vad gör man (jag) inte för att behålla den gyllene tronen som den självklara kronprinsen? ;-)" haha är det något du självutnämnt dig till, Stevoo? Och tacos.... är det quorn eller riktigt kött? Dont make mommmaaa disappointed! :)

/R

 

:-) självutnämnt, of course! hehe.. Quornfärs, till och med min lillebror som är köttätaren nr. 1 tycker att det smakar bra. Då måste det ju mer än duga. ;-)

 

Tänkte bekanta mig lite mer med dig och letade efter din frågelåda, men ser att du inte har någon? Tycker det är lättare så än att leta i kommentarer som flyter bort med tiden :(. Du planerar inte att skaffa en?

Sett att folk använder t.ex: www.valresultatet.se , krävs ingen inbjudan och det är gratis. exempel finns på: valresultatet.blogg.se :)

kram

 

Tack för tipset. :-)