The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Valborgsmässoafton

Det finns ingen tradition bland danskar att fira Valborgsmässoafton, det är en svensk tradition. Så det är inga stora eldar och stämningsfull vårsång, här inte. Inte desto mindre måste vi ju fira vårens ljuvliga ankomst! Många vänner och bekanta samlades i parken för att dricka samman, spela kubb och någon hade gitarren med sig. Solen strålade och humöret var det inget fel på. Kändes nästan som sommarlov.

Vissa grillade framåt eftermiddagen, men jag har gett upp det här med grillning nuförtiden. Omständligt och jobbigt. Ska jag grilla quorn-filéer varenda gång? Uff. Så gott är det inte. Visst, majskolvar och grönsaker, jag kan även grilla "havets grönsaker", som Aida kallar det, men njah. 

Om någon undrar, vi dricker "läsk" på bilderna. Tycker inte om smygreklam, därför smetade jag över varumärket på flaskorna. Så ni inte tror att Bac.... har betalat mig för att dricka läskande drycker offentligt. Just sayin'. ;-)

P.S. Tack till Aidas iPhone för bilderna.


7 COMMENT(S):

hahaha därför smetade du över namnet? mmm... du är ju en storbloggare som når ut till Sveriges halva befolkning.... ack, om några tonåringar fick se vad du drack...

/R

 

Jag saag dig i HC parken efter att ha skrivit MCQ' testet! / soekande fran Umea ^^

 

Dodi, hahah... inte storbloggare, snarare att bloggen inte är FF. ;-)

Vad trevligt Benjamin, låg du på gräset och lurade eller gick förbi? :-P Fortfarande kvar i Odense (i och med ditt skrivande)? :-)

 

Hehe nej det aer snabba ryck haer saa nu aer jag faktiskt i Grekland!

Jag hade bara vagarna forbi i parken och av reflex saa riktades blicken dit Ebba Groen-musik spelades!

Vet du forovrigt hur stor % av de som skriver som kommer vidare till MMI Steve?

Mvh!

 

Verkligen snabba ryck, må jag säga. :-)
Grovt räknat är det ca en tredjedel av dem som har skrivit provet, som kommer vidare till MMI. Förra året krävdes 49/95 poäng för att komma vidare (ca 300 av de 1000 som skrev provet). Hur kändes provet?

MVH

Steve

 

Jag tycker det kaendes tungt att inta ha nagon paus under provet. Det blev langsam laesning till slut.
Samtidigt aer jag halvdansk och tvasprakig saa jag tycker inte att det borde ha varit saa svart. Det ska bli intressant att se resultatet, da jag inte riktigt vet hur jag gjorde ifr[n mig! _)

Din blogg har hjaelpt mig oerhort mycket med ansokningen! Jag slanger in en krummelur nar jag vet hur det har gatt. Tack paa forhand _)

 

:-) Tillbaka från Grekland och i färd med att planera resan till Odense för MMI, måske?