The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

En helt vanlig promenad

Jag är inte världens mest promenadsugna person, speciellt inte om jag ska gå själv. Att gå omkring utan mål är bortkastad tid i min värld. Helst hade jag velat bli omkring-"beamed" som i en och annan Star Trek-film. Men ibland händer det, som när jag och Aida går till 7 Eleven för att stilla vår godishunger.

Vi orkade inte fixa oss för att visa våra bättre sidor den kvällen, så vi täckte oss istället. Vår inspirationskälla är två vänner som alltid ursäktar sig för hur de ser ut, när vi möter de otippat på någon kvällspromenad eller under tentaplugget: "Förlåt, förlåt... som jag ser u-ut! Förlå-åt!"

P.S. Var inte rädd om du möter oss i en mörk gränd, vi är förmodligen mer förskräckta än vad du är. We may look tough, but we are soft like noodles...


2 COMMENT(S):

Sv. Kapsejladsen var riktigt skoj! Synd att du inte var där ja! Slå honom hårt! Du får komma nästa år! =D

Eksamensläsningen går väl helt okej. Det är sjukt mycket men vi har börjat med att bara göra opgaver nu så har ju i alla fall läst allt som ska läsas.

Jo jag tänkte på det sedan. Århus är ju vårt område :D hehe... Jag tycker absolut att du ska komma hit. Jag är i Odense var gång jag åker hem. I alla fall de 4 minuter tåget står på perrongen ;D haha

 

Egg noodles perhaps? Det ska jag koka nu. Blir fisk- och räksoppa. Mmm.

Och ja, jag orkade inte åka ut till Maxi för att köpa chokladen så jag nöjde mig. Men tanken slog mig. Kan jag lova.

Jag kommer ihåg när jag var i Japan på en skola där, jag hann knappt få i mig en tugga mat innan skolklockan ringde och det var dags att plocka undan. Haha.

Yes Adam satsar på läkare nu han med. Därför han också läser basåret. Han bytte lite inriktning när han träffade mig, höhö. Fast han har haft det i åtanke tidigare. Jag är dock mer åt kirurgin, det är inte han. Jag har inte bestämt vad än. Det kommer väl. Men det som fascinerar mig mest för tillfället är plastik- (ingen skräll direkt), hjärt- och hjärnkirurgi. :)