The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Gamla Godingar

Bilder är bra att ha, speciellt när hjärnan är dålig på att minnas alla trevliga ögonblick och stunder i ens eget liv. Jag har guldfiskminne, så ni vet. Verkligen, skojar inte. Jag minns aldrig händelser om inte någon säger: "Ah, minns ni när... vad vi gjorde då..." Som ni kan gissa, är jag därför den sämsta i vänkretsen på att berätta historier om gamla goda tider. Ska du däremot ha reda på pollenprognosen eller dagens nyheter... moi. ;-)

Vissa dagar är jag smått nostalgisk av mig. Då kan jag bläddra bland gamla digitalbilder på hårddisken. De är alla sorterade efter årtal och månad. (OCD?) Jag hittade en riktigt fin bild från studentbalen 2005. Jisses, det har snart gått sex år sedan jag tog studenten... Good Lord. Snart fyller jag 25 också, halvvägs till 50. Åldersnoja, någon?!

Ah, bilden är i alla fall på mig och Karro. Vi gick båda på Malmö Borgarskola, hon och jag. :-) Jag minns ögonblicket innan bilden, jag såg henne tillsammans med sin klass på terrassen utanför festlokalen på Hilton i Malmö. Hon såg så vacker ut att jag tänkte: "Jag måste ta en bild med henne!" Förevigat på bild.


2 COMMENT(S):

Blir lite rörd, tack =)

/Karro

 

:-) Jag talar bara om sanningen, vännen!