The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Hjärnpress

Så är nästan dagen förbi och den har spenderats med att klämma in det sista om reumatologin/ortopedin i hjärnan. På något underligt vis, känns det som att ju mer man läser, desto mer förvirrad blir man. Jag tror jag borde lägga mig snart så att hjärnan får tid till att sortera lite inför morgondagen.

Det kommer att bli himla skönt när tentan är skriven imorgon. Få sova ut ordentligt och vila under helgen innan nästa kurs börjar på måndag. Och just ja, kanske borde jag fira 25-års födelsedagen mer ordentligt när jag har tid under helgen? Maybe. Kan man beställa en fest, utan att behöva lyfta på ett enda finger, tro?

Igår natt var det dags igen, jag hade en dröm om att jag drömde i drömmen. Hajade ni? Tre nivåer av drömstadier, känns lite 'Inception' över det hela. Ska försöka slipa på det så att det blir fler nivåer. Aja, nu ska jag krypa ihop i fosterställning någonstans och svära lite för mig själv. Peace out.

1 COMMENT(S):

Hoppas tentan gick bra!