The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Oh, Good Lord!

Rubriken kommer inte ha ett skvatt med innehållet att göra. Skallen saknar just nu idéer för blogginlägg, istället går den på högvarv vad gäller alla reumatiska sjukdomar som ska tentas av nästa fredag. Jag har kommit fram till att reumatologi och ortopedkirurgi är intressanta specialistområden, men förmodligen inget som jag vill syssla med i all evig framtid. Min framtidsplan kräver något annat mer "brett och användbart", om ni förstår mig.

Vaknade innan väckarklockan ringde i morse. Det är tecken på god nattsömn, eller orolig... äsch, det spelar ingen roll. :-P Men jag drömde om att jag gick på gymnasiet igen. Vet inte om det beror på att mitt undermedvetna också önskar att få vara "forever young" eller vad. Haha. Jag kände mig cool i drömmen i alla fall och svepte fram i mittfåran av korridorerna, det ni är respect.

Solen strålar utanför men jag måste sitta inne, har varit och löptränat och lyft lite skrot som en god start på dagen. Känner mig så hälsosam. :-P På tal om sol och fint väder, får ni en fin vårbild på mig och Aida. God dag, people! (Jag kommer att svara på frågorna snart, har inte glömt bort dem. Ska bara finna tid.)

2 COMMENT(S):

Aw! Vad snygga ni är! :D

 

:) det var en bra kamera! haha