The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

The Stunning Adele

Adele skördar framgångar i land efter land, inte för hennes galna klädstil, skandalomsusade privatliv eller för hennes modellsnygga kropp. Nej, för hon står för något så mycket bättre, hon är musiken personifierad. Det är som hon själv sa i en intervju för Rolling Stone Magazine, som svar på alla elaka kommentarer på hennes kropp: "I love seeing Lady Gaga’s boobs and bum. I love seeing Katy Perry’s boobs and bum. Love it. But that’s not what my music is about. I don’t make music for eyes. I make music for ears". -Snap-

Sen förstår jag inte vad folk menar, jag tycker att Adele är vacker! Dessutom är hon inte tjock, hon har kurvor bara. Jag föredrar då hellre kurvor än beniga pinnsmala kroppar. ;-) Med hennes fantastiska röst, får hon se ut hur som helst... typ. 


6 COMMENT(S):

Det var minsann inte musik för mina öron, lite falskt här och var, jag fick stänga av efter 1:29... Det blir ju värre när det är i en sådan låt som ska vara finstämd.

Nu bara klagade jag, Nåja, ibland blir det så ;-)

 

she is just big bonned...

 

Älskar Adele. Och lite falskt här och där det är min grej. Lurve it. Kanske därför jag älskar Caroline Af Ugglas.

Kurvor or not. Det är rösten som är det viktiga :D

 

Usch ja, vad du klagar bokmald! Hon var bara nervös inför att stå på stora scenen på BritAwards! Hon har berättat att hon har scenskräck och spyr och har sig... :-P Har du lyssnat på hennes studioversioner då? Jag hör inga falska toner där inte...

haha, big boned..!

 

Studioversioner säger inget om en persons förmåga att sjunga rent.

Det vet du väl? :P

 

ok då... lyssna på klipp där hon sjunger på mindre arenor. Låter mkt bättre! :)