The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Summer 2011 - Rhytm of Love

Jag tycker om att plåga min själ med smått melankolisk musik, för det är mer igenkännande. Hah. Ok, jag ska sluta vara så himla dramatisk av mig. Men oftast föredrar jag toner fyllda med vemod, ängslan och starka känslor. Många konstnärer och musiker har ju producerat sina bästa verk under tider med svåra personliga prövningar. Ibland händer det dock att jag fastnar för låtar som rent musikaliskt är enkelt uppbyggda, men trots allt är enormt charmerande. Jag hummar just nu en del på Plain White T's "Rhytm of Love".

Den väcker glada minnen till liv igen. :-) Det är en glad låt, ingen tvekan, vilket får mig att längta ännu mer efter sommaren 2011. Jag håller tummar och tår för att det blir en superb en! Snälla Gud, jag är tacksam för alla mina tidigare "bra" somrar, ge mig nu för sjutton en perfekt en!


And long after I've gone
You'll still be humming along
And I will keep you in my mind
The way you make love so fine
We may only have tonight
But till the morning sun you're mine all mine
Play the music low and sway to the rhythm of love

*

0 COMMENT(S):