The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Today's WisdomBe proud of who you are, what you've become and what you'll accomplish. As long as you do what's right, with good intentions at heart, there will exist no reason for you to doubt your own worthiness.

Published with Blogger-droid v1.6.7

3 COMMENT(S):

Iii..!!! Dricker du också yogi-tea?! Jag försöker alltid få mina vänner att göra det.. älskar de små ordspråken man får. Jag har en yogi-hörna vid mitt fönster.. eller.. visade jag dig det förra gången du var här? o.O

 

sv. tack!
Mikron är dock inte förrän om en månad =)

 

Yogi-te är typ vad jag köper när jag vill ha lite vardagslyx. :-P Smakar det så kostar det liksom. Jag är inte så imponerad av ordspråken denna gång... helt intetsägande. :-/ Jag såg ingen yogi-hörna...