The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Torsdagskväll del IINu är vi hos Rasha (hon bojkottar Glee, om ni undrar) för att titta på Eurovision Song Contest. Woho, eller? De första låtarna är... Ehm... Dåliga? Förutom Bosniens bidrag då (vågar inte säga något annat med risk för att bli strypt!) :-P

Rasha bjuder på lite mindre nyttigt tilltugg för att balansera upp Aidas. :-P
Published with Blogger-droid v1.6.7

3 COMMENT(S):

Jag bjöd på onyttigt för att jag vet att det är vad ni vill ha! :D

/R

 

Och jag bojkottade Glee för att jag var i full färd med att baka tårta till er...!

 

Oh dear! Jag vet att du vet att vi vet innerst inne att vi bara vill ha onyttiga sötsaker! Saliven flödar! :-P Yeah, du kan baka en kaka nästa vecka igen när det är dags för Glee! ;-) Annars trashar du Glee igen...