The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Uppsala nästa...

Då var det dags igen för en ny kurs, den sista innan jag får det efterlängtade sommarlovet som börjar den 20 juni. Nu ska blodsjukdomar avhandlas och vi ska säkert stirra i mikroskop för att se vilka olika skepnader blodcellerna kan anta vid diverse sjukdomstillstånd. Jag har inte hunnit bilda mig en uppfattning ännu, men gårdagens föreläsningar var allt annat än party, kan jag väl säga. Dels för att den gångna helgen gjort mig mörbultad och euforisk, men också dels för att föredrag om vilka markörer och fluorescens-tekniker som används var för att diagnostisera sjukdomar, gör mig trött i skallen.

Till något roligare, imorgon bär det av mot nordligare breddgrader igen! Uppsala ska gästas med anledning av att min bedårande syster tar sjuksköterskeexamen! Hon blev minsann färdig med sin utbildning tidigare än mig! Nu ska hon börja tjäna pengar och jag ska inte vara sen med att snylta lite. Vi går in på ett café varpå jag utbrister: "Men neh, jag har glömt min plånbok!"

Ha en fortsatt god vecka, I know I will! :-)


2 COMMENT(S):

Sv. Jag är lite stolt över mig faktiskt =D haha
Okej! Ja hoppas att den gick bra även om det var konstig!

Inte än, men det är 2 veckor kvar så ska nog bli klart innan dess hoppas jag. Det är bara jobbigt med celler (A) Skulle gärna haft sommarlov nu!

 

Klart passa på att snylta bara. ;) Och kursen LÄT rätt intressant men allt är relativt trist så här i sluttampen, tycker jag iaf. Man vill bara sluta. :D

Och ja. I tentaperioder FÅR man faktiskt frossa enbart onyttigheter. Okej. Jag gör det annars också men nu har jag en god ursäkt. Eller hade. Damn.

Enjoy Uppsala! :D