The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Business as usualEn vecka går otroligt snabbt när man är bekymmerlös och fjäderlätt i själen! Varje minut och sekund förvaltas på bästa tänkbara sätt, utan att någon tid får lov att gå till spillo. Jag inbillar mig att jag blir klokare med åren, så nog har jag slipat på min prioriteringsförmåga utan att få dåligt samvete efteråt.

Nu kommer det veckor av arbete i Odense med gamla tanter och gubbar. Det var mig länge sedan jag hälsade på dem också. Det har ju knappt funnits tid för arbete vid sidan av studierna denna termin. Jag hoppas på att det blir fint sommarväder så att vi kan åka på små utflykter och solbada efter arbetspassen! Annars kan det lätt bli lite trist. Men den stora semestern väntar i augusti! Hujedamej vilken augusti det ska bli!

Snart anländer tåget till Odense igen. Ser fram emot att få sova i min egen säng igen, ryggen min är fullständigt enig med mig på den punkten. Man är ju inte precis 19 bast längre och kan somna på ett hårt trägolv hur som helst. ;-)
Published with Blogger-droid v1.7.2

0 COMMENT(S):