The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Hairstyle

En liten undersökning under senaste veckan, handlade ju om vilken frisyr som passar mig bäst. Domen har fallit, majoriteten tycker om "brat backslick". Ok, kanske det då. Är mitt nuvarande också per definition backslick (där sidorna och allt där bak är kortklippt)?

Lagom till syrrans examen, klippte jag mig till "hårhjälm" igen, som jag kallar ovanstående beskrivna frisyr. Min plan är att snagga det lagom till sommaren. Men problemet är att utan mitt hår, ser jag plötsligt så mycket yngre (fjortis) ut. Jag kan gå på bussen och åka på barnbiljett igen (som om jag inte redan kan det - hah!).

Dock lite nyfiken på vad den personen ville se istället, som klickade i "annan". Tell me, dying to know.


1 COMMENT(S):

annat: permanent!