The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Malmö i mitt <3

Tänkte uppdatera er som undrar att jag befinner mig i hemstaden för en god start på sommarlovet. Spenderat de senaste dagarna med familj och goda vänner. Fika, luncha, shopping (får ont i hjärtat varje gång jag drar VISA/Dankortet), filmkväll och umgås med bröderna är vad jag ser som livskvalitet.

Vädret har däremot varit galet konstigt, ena stunden är det gassande solsken och i andra störtar regnet ner för att i nästa vara fint igen. Känns lite som vädret i Kalifornien under en av de 'sämre' dagarna.

Det är helt obeskrivligt underbart att vara tillbaka i Malmö, jag tror att det är först nu som jag faktiskt inser hur mycket jag har saknat den. Det här känns som rena metropolen jämfört med Odense och utbudet av människor är så mycket större (och roligare). Jag tänker då på eye-candy. ;-) Men samtidigt kan jag irritera mig på alla dessa oförskämda, ouppfostrade ynglingar som går på stans gator. Boot camp next!

Nu fortsätter innesittarkväll med mor min, en del snick-snack att ta igen! Jag hoppas att alla vänner och läsare har haft en bra början på sommaren och ser fram emot Midsommar! För det gör jag. :-P
Published with Blogger-droid v1.7.1

0 COMMENT(S):