The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Milan Fashion Week

Tenta imorgon, sen väntar total (nästan) frihet i åtta veckor! Fantastico! När vi ändå är inne på italienska och Italien, vill jag bara berätta att det är full gång på Milan Fashion Week just nu. Brukar väl inte recensera vad som dyker upp på catwalken, men jag gör ett undantag bara för att jag känner för det.

Ermenegildo Zegnas vårkollektion 2012 innehåller några ljuspunkter; ljusa snygga färger, slank siluett, framför allt tilltalas jag av "less is more". Säkert dyrare än vad min CSN-budget har råd med, men titta kostar ju inget. Det kan ju fungera som inspiration för vad jag ska gå på jakt efter i sommar, när jag besöker Italien. ;-)

Vad säger ni? (Kom igen nu, har ni alla kommit överens om att passivt läsa, men aldrig kommentera något?!)2 COMMENT(S):

Förlåt, Steve: Jag vet med mig att jag har blivit superdålig på att kommentera.

Ang. inlägget: Jag älskar svala, pudriga färger men just den här looken kanske har lite "pensionärsvarning"? ;-)

Fast du skulle säkert se stilig ut i det.

 

Så fort du öppnar munnen är du förlåten, you know that. :-P

Pensionärsvarning? haha. Ouch. Det är enkelt och stilsäkert.. kanske det som gör det lite gubbigt. :-P