The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Studenten 2011

Igår tog jag mig till Malmö för min kusins student. Stort grattis till honom på studentdagen! Mina kusiner tar studenten i rasande fart numera, vilket får mig att tänka på hur snabbt tiden egentligen går, då jag har sett dem alla tulta omkring som bebisar.

Hela tjocka släkten kom till mottagningen på kvällen och det var faktiskt trevligt. Fick tillfälle att uppdatera mig lite om vad som händer på olika fronter. Och det var massa mat, lite för mycket kan tyckas. Det blev sent, lite för sent för att orka vakna tidigt klockan sju för att skjutsa syrran till tågstationen. Jag är en levande zombie idag.

Lycka till i framtiden, kusin! "Aim high", för att låna min systers ord.


5 COMMENT(S):

Sv. Jag hade det bra i Sverige! men är tillbaka här sedan några dagar. Hoppas på ferrie om en vecka! Men måste ju bestå allt då... Men det är får vi se.

Grattis till mig? Det förstår jag inte?

 

Sv. Aha! Men skönt att vara trög! Det ska jag vara hela sommaren :)

 

Åh vad kul! Maten alltså. Höhöhö.

Upp och hoppa liten loppa. Jag vaknar väldigt lätt av alarm. Men aldrig av annat. Då sover jag likt en björn. Aggressiv sådan om han väcks.

Och tack för alla kommentarer! Jag vill till Uppsala. Skridskobana eller inte. För finskor ska det vara. Screw funktionaliteten. ;) Och du. Välj en Iphone. It's the shit. Real shit.

Och jag brukar tänka när jag får in maten på finare restauranger "men shiiit, betalar jag 200 spänn för det där?" men ja. Man blir mätt. Eller så inbillar man sig det. ^^

 

Sååå snygga skor du har hittat där!

 

Tack Louise! :-)