The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Surprise Party!

Snart har det gått hela tre veckor sedan mina bedårande vänner höll en överraskningsfest för mig! Jag blev grundlurad och intet vetande om vad som väntade, klev jag in genom dörren och såg först en massa presenter och tårtor/kakor med tända ljus på, ligga framme på mitt matbord. Min hjärna kopplade inte riktigt, utan tänkte: "Fa-an, har jag låtit ljusen vara tända?!" I nästa stund hoppade alla vänner fram; vänner här i Odense, vissa från Köpenhamn och mina gamla gubbar och gummor ända från Malmö! Instinktivt backade jag baklänges och visste inte vad jag skulle göra av mig själv.

Jag var i extas under större delen av kvällen, ren glädje fyllde mig upp till bredden och lycklig som få. Vi korkade upp vinflaska efter vinflaska, jag öppnade mitt blygsamma spritförråd och bjöd på shots laget runt. De tossarna ville supa mig under bordet, men vad är det nu vi brukar säga? -Varannan wasser!

Det är det allra finaste som någon någonsin har gjort för mig! Jag är rörd in till själen. Jag fick även en massa fina gåvor och det blev minst sagt en minnesvärd kväll och helg, som jag alltid kommer att bära med mig. Tack alla kära, Ni är de sällsynta djuphavspärlorna som glänser och skimrar i mitt liv! Jag känner mig rik, som har Er.  

- Steve.


1 COMMENT(S):

Aw vad fint. Och härligt kollage. Precis sådant jag uppskattar. Ingen planerad brakfest eller så, utan SURPRIIIISE. Fast utan einen wasser in between.