The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

TGIS!!


Igår skrevs tentan, jag klarade mig men var smått irriterad över antalet fel. But you know what, Thank God It's Summer!! Friheten känns helt överväldigande...! Eller typ, det är så fritt att jag har tid att rensa bort tvätthögen i alla fall.

Jag skrotade tentamiddag/-supfest igår för att göra något annorlunda. Spenderade istället tid med vänner som jag inte har sett på väldigt länge, en som varit ute på ryggsäcksäventyr i Mittens rike, en annan bor ju i Kph och en annan tog lite halvt uppehåll.

Vi åkte ut till Nyborg tillsammans, käkade och var ute i naturen. Bilden säger kanske inte så mycket, men nog behövdes en harmonisk och fridfull plats att varva ner på. Det var måndagskväll och knappt en kotte sågs ute. Jag undrar hur det ser ut på söndagar mitt på vintern...
Published with Blogger-droid v1.7.1

1 COMMENT(S):

HÄRLIGT! Och fel här och där gör väl inget så länge man klarar sig. Men förstår din tankegång. Är lite likadan. blir sur över småfel och slarvfel, etc. Men nu har du looov, njut! :D