The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

After rain comes sunshine

Det har regnat tämligen häftigt de senaste dagarna, kanske inte hela dagar men framåt kvällarna. Det har inte gjort så mycket då jag har varit upptagen med att jobba, men att cykla runt i ett regnställ känns så främmande för mig. Jag har fortfarande lite svårt med regnkläder efter alla tvång på dagis. Dessutom ser man inte klok ut. Hellre går jag under ett stort paraply med någon vid min sida, så mycket trevligare när man hör på regnets smattrande mot paraplyet tillsammans.

Idag har det varit underbart solsken, på min lediga dag. Gudarna är nådiga. Jag har bland annat legat i gräset med Rasha och tittat på när molnen och fåglarna svävat förbi, vattnets porlande i Odense å och ätit lax foccacia från vår favorit-sandwich bar, samt kaka. Livet är gott!

Ännu en otroligt begåvad asiat på YouTube vill jag presentera, David Choi! Han skriver sina egna låtar och WongFu Production (asiatisk YouTube fenomen också!) har hjälpt honom med en musikvideo! Tummarna upp!

*

I'm just listening to the clock go ticking,
I am waiting as the time goes by.
I think of you with every breath I take,
I need to feel your heartbeat next to mine.
You're all I see, in everything.

1 COMMENT(S):

En fråga till titeln av det här inlägget: Är det jag som är Sunshine?

/R