The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Back and Forth

Så har ännu en helg passerat. Jag har varit och hängt i mina gamla kvarter i Malmö. Det var ett blött välkomnande jag fick när jag möttes av piskande regn och hård blåst i torsdags. Men jag klagar inte, jag blir alltid glad över att vara tillbaka i Malmö av flera olika orsaker.

Känner att jag fick gjort det som jag ville göra med detta besök. Jag fick träffa de personer som jag önskade få träffa och umgås lite på tu man hand. Jag fungerar bäst när det bara är jag och den andra personen, har jag märkt. Oftast blir jag ganska "lat" av mig och lutar mig tillbaka ifall vi är flera som träffas. Fast ja, man umgås ju på ett helt annat sätt. Lika kul, men fyller olika funktioner. (Frågan är egentligen varför jag ens tänker så mycket över hur man umgås...)

Nu är jag tillbaka i Odense och gör mig redo för den sista arbetsveckan. Det är nog med jobb nu, sommarlovet måste njutas av innan det tar slut! Som första semester kommer jag åka med min kära mor, moster och hennes man till Rom. Jag ska tydligen fungera som reseguide, men problemet är bara att det också kommer bli första gången för mig i staden. :-P

1 COMMENT(S):

Så härligt med Rom! Du kan väl bara läsa ur reseboken ;)