The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Grattis Karro!

Ett stort grattis till min kära vän Karro på hennes födelsedag idag! Må hon leva uti hundrade år, då ska jag köra fram henne i vår fräsiga golfbil och göra stan osäker!

Jobbade idag och var på betydligt bättre humör, för den som undrar. Lugnet är tillbaka och en söt gammal dam kommenterade på hur behagligt det lugna bemötandet och omvårdnaden var, trots att jag har många att besöka på morgnarna. Vem vill skynda på med sin hygien liksom?

Åkte in till Malmö över dagen för att gå på Karros tårtkalas och fira henne! Det var väldigt trevligt att se alla nära vänner igen! Tiden går undan för snabbt och snart var jag tvungen att tacka för mig och ta farväl. Men det dröjer inte länge till nästa gång, som tur är. :-D
Published with Blogger-droid v1.7.4

3 COMMENT(S):

Sv. Ja det har vi verkligen haft! Nu är jag i sommarstugan och har ledigt i två veckor (andra veckan är jag dock hemma) och efter det så ska jag jobba 2 =)

Jag kan tänka mig att du känner dig understimulerad faktiskt. När man läst ett tag på medicin så kan jag förstå att det inte är lika roligt längre liksom. Läkarassistent är väl kanon ja! Satsa på det! Jag har aldrig jobbat inom vården faktiskt, men har varit en del på pappas jobb så har lite erfarenhet (dock inte mycket).

 

Tack Steve!!

Du är verkligen en fin vän och jag såg precis att kortet är ett unicef-kort =)

Vi syns på lördag! Puss & Kram
/Karro

 

:) Det var det minsta jag kunde göra, Karro!