The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Personal Shopper

Kom precis hem från en hyggeaften hos väninnorna. Det har inte varit mycket tid för skitsnack och häng på sistone. Snart kommer vi fara lite åt olika håll innan vi åter möts i augusti. Men ibland kan det ju vara bra att vara ifrån varandra för att inte tröttna, eftersom vi annars umgås så mycket.

Annars har jag agerat smakråd åt en polare, som var på klädjakt idag. Ja, det är alltid kul att sätta sprätt på någon annans bankkort. Jag brukar ju göra detsamma med André när jag är i Malmö. Hah. De tycker att jag borde bli en "personal shopper". Kan kanske kombineras med läkaryrket, för att dryga ut kassan i framtiden? ;-)

Apropå ingenting, jag brukar upptäcka musik ganska sent och ibland långt efteråt när popularitet har dalat. Jag har (hör och häpna) fastnat för en låt av The Jonas Brothers, "When you look me in the eyes" (2008). Den står på repeat på min spellista just nu...


If the heart is always searching,
Can you ever find a home?
I've been looking for that someone,
I'll never make it on my own.
Dreams can't take the place of loving you,
There's gotta be a million reasons why it's true

*

0 COMMENT(S):