The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Restless as hell...!

Hjärnan den säger att det är förbaskat härligt att ha sommarlov för att låta hjärncellerna växa sig stora och feta igen efter ett tufft år, men min kropp är så förbannad rastlös redan. Jag jobbar, jag tränar (regelbundet!) och jag umgås med vännerna som är kvar i Odense, men jag har en jädra massa myror i byxorna. Var tvungen att springa av mig myrorna och paniklyfte skrot på gymmet innan. Sorry mama, för att jag svor tre gånger i detta stycke! :-P

Nedräkning på antalet arbetsdagar har påbörjats, 18 dagar kvar!! Det är smått illa att jag redan börjat räkna. Så länge det inte är otroligt solskensväder utanför, är jag nöjd och håller mig ifrån att transformeras till den avundsjuka och bittra Steve. Tro mig, honom vill ni inte möta.

Fortsätter följetongen med att presentera mina "asiatiska fynd" på YouTube. :-P Duett mellan Arden Cho och Gerald Ko, jag gillar det! What say you?

0 COMMENT(S):