The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Själland nästa...

Så fick jag en liten trevlig ledig dag efter några dagars arbete. Jag borde inte klaga, men vissa dagar är det för segt på jobbet. Då brukar jag sitta lite längre stunder och samtala med tanterna. De tycker om det. En dam tyckte att jag ställde väldigt många frågor om hur hon har det: 'Är du en psykologstudent?' frågade hon.

Idag åkte jag till Köpenhamn för att ordna med lite pappersarbete. Sedan började jag finkamma butikerna på reafynd. Jag ville så gärna till Abercrombie & Fitch (jag är medveten om att det är smått överskattat, men det är lika kul för det :-P), men de hade stängt pga vattenskador efter de våldsamma skyfallen som drabbade Köpenhamn förra helgen. Hann med att ta en fika med sötaste Emilie också.

För att göra dagen komplett tog jag sedan tåget vidare mot Roskilde för att möta upp Nina och Rasmus. Det blev en trevlig rundgång i det gröna och vi rundade av med ett trevligt kvällsmål på en uteservering.

Nu sitter jag på tåget tillbaka, det är ju (tyvärr) en arbetsdag imorgon. Hoppas ni har det bra och njuter av sommaren! :-)
Published with Blogger-droid v1.7.2

1 COMMENT(S):

Har varit ledig i två dagar nu och njuuuter. Back to reality imorgon igen, snark. Men härligt när det är lugnt på jobbet så man kan samtala lite med sina favoritgummor. :D