The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Home sweet home!

Venedig.
Efter en hel månad på vift ute i vida världen, är jag slutligen hemma i Odense igen. Det har varit en fantastisk och händelsefull månad på alla vis. Först en resa med mor min i Rom och Venedig, en resa som hon har sett fram emot under många år, har varit en ren förnöjelse och ärofull att få dela med henne. Sedan följde en upplevelserik resa i Indien med mina nära väninnor, som har gett oss många nya intressanta intryck, erfarenhet och många goda historier att berätta för den intresserade. Denna resa är ett eget kapitel för sig, och går inte att jämföra med något annat som jag har varit med om tidigare.

Det är inte desto mindre väldigt skönt att få komma hem igen. Jag ser verkligen fram emot att få sova i min egen säng ikväll och framför allt ser jag fram emot en ny termin av läkarprogrammet. Ännu ett steg närmare målet.Innanför Agra Fort.

2 COMMENT(S):

Velkommen hjem! Håber I havde en fantastisk rejse :-)

 

Mange tak René! Vi har haft det meget godt!