The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Next stop, Venice!

Vi har gått så mycket under de senaste dagarna att mina Converse är utnötta undertill! Men det har varit fantastiska promenader genom historiska Rom, ståtliga byggnader från en svunnen tid som bär vittnesbörd över människans skicklighet. Vi kommer aldrig mer att få se så detaljrika och så vackert utsmyckade byggnader någonsin. Jag tvivlar på att nutidens människor besitter den förmågan att återskapa något sådant här! Det är så otroligt viktigt att vi lyckas bibehålla våra historiska monument och byggnader för kommande generationer.

Vidare har vi ätit så mycket italienskt (pasta och pizza) att jag snart storknar. Det är sant att pastan är bäst i detta land, jag kommer aldrig mer att kunna äta pasta och bli nöjd med maten i Sverige. Men jag är nog redo för att äta något annat nu, typ franskt eller bara hederlig svensk (salt) frukost? Orkar inte mer vitt bröd och sötsaker.

V har täckt Rom ganska så bra vid det här laget. Allt det viktigaste har setts. Imorgon bär det av mot nordliga delar av Italien, mera bestämt vackra Venedig! Ett världsarv som jag verkligen ser fram emot att få se, kommer bli så otroligt fantastiskt. Vi hörs och ta hand om Er!

-Bästa hälsningar från Rom.

2 COMMENT(S):

Bitter syster.

Sån gris.