The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Running from homeDen plötsliga hösten tynger mitt sinne, medicinska böcker tynger mina axlar och ekot tynger mitt hjärta. Jag har druckit en massa konstiga frälsta örter, mediterat mot en vägg i flera veckor och utfört voodoo-konster utan att det har lättat. Hah, jag skojar bara, alltså om alla 'remedies'! :-P

Nu ska jag hem till familjen för att ladda batterierna. Mammas hemlagade mat, brödernas sällskap och den friska svenska luften kanske gör underverk. Vem vet, man kan ju alltid hoppas.
Published with Blogger-droid v1.7.4

3 COMMENT(S):

Låter gött att åka hem! Det gör jag med idag =)

 

Du! Jag håller på att skriva en liten sida som ska ligga på min blogg angående läkarutbildningen i Danmark/Århus. Jag tänkte länka till dina guider därifrån så folk som vill söka kan få lite hjälp. Är det okej att jag gör det? =)

 

Alltid gött att komma hem och bli ompysslad :D