The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Danmark i ett nötskal

Trots att Sverige och Danmark ligger varandra så nära geografiskt, befinner vi oss en aning längre ifrån när det kommer till... ehm... i stort sett allt annat. Deras reklamer är chockerande för oss prydda svenskar. Vi var fullständigt oförstående i början av flytten, när vi gick förbi reklampelare som marknadsförde öl, med nakna kvinnor och strategiskt placerade ölflaskor.

Se bara på deras modemagasin, medan svenska King visar höstens snyggaste ytterplagg, visar danska Euroman upp veckans snyggaste (halvnakna) kvinnor. Det kanske är närheten till kontinenten och Tyskland som gör det. Bara en tanke liksom...

Danska Euroman

Svenska King


3 COMMENT(S):

För att inte tala om danska kontaktannonser!

 

Haha roligt!

Och hoppas tandläkarbesöket gick bra. Jag älskar att få dit. Speciellt nu när det är gratis. Haha ;-)

Och det är klart allt sitter i skallen om hur jag betrakar mig själv. Men jag kommer alltid tycka att jag är som snyggast och fräschast när jag är brun. Som blek ser jag trött och sliten ut med mörka ringar under ögonen som inte ens concealer vill hjälpa att dölja. Som brun är jag en pudding. ;-)