The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Mera mat

Igår lunchades det med Karro,Suz och André på Mongolian Barbecue. Det var asiatisk buffé. Jag åt för mycket tror jag. Måste på detox nästa vecka. Orkade inte ens ta fram mobilen för att fresta er. Istället gick händerna skytteltrafik mellan tallriken och munnen, samtidigt som munnen babblade på. Det är kul att babbla på med tjejerna.

Suz luftade tankar på att lämna Malmö för någon liten by utanför. Vi högg henne blixtsnabbt från alla håll och punkterade idén. Inte acceptabelt att flytta till byar där bussen slutar gå efter kl 24.00. Hah.

Mor hade en tidig julafton också, hennes första egna laptop. Tydligen måste alla pedagoger gå på kurs för att lära sig använda Office-paketet. Stackars lilla mor, hon tycker det är svårt. Höhö.
Published with Blogger-droid v1.7.4

1 COMMENT(S):

Sv. Ja det går så snabbt! Usch! Vi var några timmar i Malmö i torsdags ja! Det var trevligt! Det är nästan alltid så att man är lite splittrad. Men nu försöker jag intala mig att jag är sjukt pepp på att läsa biokemin! =) Eller i alla fall vara klar med den sedan! hehe

Tack! Får ta en bild som visar det helt =)