The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Mot andra sidan sundet

Så var ännu en tenta avklarad. Den var knepig vill jag påstå. Men det kändes inte helt misslyckat i alla fall. Tentastressen kom när jag satt och gjorde tentan, lägligt? Magknip den första halvtimmen innan jag återfann lugnet.

Nu är jag på väg över sundet igen faktiskt. Min syster berättade så sent som igår att hon skulle gästa Malmö. Hon vill att vi ska fira hennes dag så där någon månad tidigare. Ja, vad gör man inte då än att maka på rumpan och bege sig hemåt.

Hann med ett gympass innan avresa. Jag kan inte hålla mig för skratt varje gång jag går in på gymet och ser hur underliga vi människor är; översociala monster att allt ska göras tillsammans i grupper. Vi vill svettas och flåsa ihop på löpband som står på rad, skaka rumpor så fettet dallrar, på rad, och inte minst lyfta skrot med högljudda stön för att få resten av gruppens bekräftelse. Jag tycker i alla fall att det är komiskt. Eller är det jag som är den underliga? :-P
Published with Blogger-droid v1.7.4

2 COMMENT(S):

Det gick säkert bra på tentan :D Ha det skoj hemma!

 

Sv. Jo jag vet! Men orkar inte surfa på iPhonen så det funkar faktiskt. Bloggar bara och det tar inte så lång tid! =) Så det är lite 1-1 mellan tonårs-Patrik och vuxen-Patrik. Just nu vinner vuxen-Patrik ett poäng till för jag sitter och läser (förutom just nu då, men har paus).

Jo det är klart man måste det och jag brukar ha helt ledigt på lördagar. Men ibland är det svårt att inte få dåligt samvete ändå typ. Dumt, men fick det mycket mer för ett år sedan =) Så det blir bättre. Ja det hade varit grym att kunna sitta så mycket! Lär mig när du kommer tillbaka från studieresan! ;)

Det var galet skönt att första året gick bra. Fick ju faktiskt till och med bra betyg på anatomin och histologin så jag är nöjd! Det är lite svårt att veta om det man gör är rätt när man har så lång tid med studier innan tentan. Plugga sista månaden är ingen bra idé. Måste börja tidigare :D

Sjukt lång meddelande, men det är skoj! haha
Ja det är ju så att medicin tar mycket tid och plats, men det är nog mest lyckligtvis! Är sjukt glad att jag kan läsa det jag vill mest av allt =D