The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Tisdagen den 23 augusti 2011

Trettonde dagen

Vi är så utmattade idag efter skräckfärden hem igår, samt hela cirkusen med den usla guiden. Det första vi gjorde efter brunchen var att åka till resebyrån och framföra våra klagomål och stora besvikelse över vad som hade arrangerats för oss.

Är jag naiv om jag tror på att han på resebyrån faktiskt blev chockad över chauffören och guidens beteende, samt uppriktigt bad om ursäkt för vad vi har fått utstå? Vi ombads att skriva ner våra klagomål, som han lovade att han skulle undersöka närmare och åtgärda. Vi skulle få se åtgärderna och konsekvenserna för inblandade på papper senare, när han framfört ärendet till turistmyndigheten, eftersom det enligt honom är de som har styr på alla statliga turistbilar, chaufförer och licenserade guider. Vi får väl se om det verkligen kommer något brev i min inbox.

Resten av dagen åkte vi till ett köpcenter i södra delen av New Delhi. Vi behövde verkligen lugnet, den mer familjära atmosfären. VISA-kortet fick ta stryk idag, men det är en bra känsla ibland.


2 COMMENT(S):

Nu är sidan om medicin i Århus uppe. Kolla här om du vill:
http://patrikpetersson.blogspot.com/p/vill-du-lasa-till-lakare.html

 

Fint inlägg du skrev om din vän som gått bort och dalarna som går upp och ned.. Men snart blir det ljusare tider. Eller nej. Mörkare tider men ljusare inombords, ska du se. :)

Put a bright smile on that asian-face så blir allt bra. :)