The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Big brother's watching?

Ibland blir jag nyfiken på vilka som egentligen läser bloggen. Ok, det var en vit lögn, jag är ständigt nyfiken på vilka mina bloggläsare är. Särskilt de besök från utlandet, där jag inte kan finna någon "reference source" av något slag.

Jag får flest besökare från Sverige så klart, den är ju skriven på svenska och ämnad för svenskar. Populärast är ju onekligen de inlägg som har med ansökningen till det danska läkarprogrammet att göra.

Men det som gör mig lite konfunderad och smått ängslig är det faktum att jag tydligen har rätt många besökare från både Ryssland och Kina. Varför? Jag vet inte. "KGB-spioner" som söker av nätet på Ryssland-kritiker? Kinesisk underrättelsetjänst som håller koll på samtliga utlandskineser och särskilt dem som är kritiska mot regimen? Jag lär väl få veta den dagen jag ansöker om inresevisum till Kina eller Ryssland. Tills dess, fortsätter jag som vanligt, det vill säga såga den kinesiska regimen vid fotknölarna.

Topp 5 - Sidvisningar senaste månaden.

2 COMMENT(S):

kanske svenska medicinstuderande som gærna vill flytta øver till Danmark/Sverige

 

Svenska medicinstudenter i Kina/Ryssland? haha. Hur stor är den sannolikheten? :-P