The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Flyr från byn


Tentan skrevs igår, tyckte den var svår. Blev lite överraskad faktiskt, men det ordnar sig. Saker och ting gör ju det, oavsett om vi ber om det eller ej. Ibland tror jag till och med att det sitter någon där uppe som hörsammar mina böner. Hah.

Nog med religiöst snack, jag gick ut och käkade med några vänner igår kväll. Vi provade på en del olika japanska öl (deras mörka öl smakar faktiskt bra!). Vårt kära hot-pot ställe är numera stans mest spännande sushi-hak. Det ser väldigt lockande ut, men jag provade något annat igår, inte imponerad. Simpel mat med fancy name. Blir sushi nästa gång.

Nu flyr jag småstan och möter upp med André i Köpenhamn. Härligt att få känna på storstadspulsen!
Published with Blogger-droid v1.7.4

2 COMMENT(S):

Öööh.. vad är det där för klump på din tallrik? o.O Jag lyckas inte luska ut det...

 

Jag kände mig blåst faktiskt när klumpen kom in. Miso-soppan var inte bra, kimchi- och tångsalladen var faktiskt god (men det krävs mkt för att misslyckas ju), klumpen är stekt ägg (!) och under gömmer sig seafood-fried rice. Jag vet, husmanskost för en dyr peng. Men det lät så speciellt på japanska... :-P Och det svarta är ostronsås...