The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

'Movember'Innan praktiken började blev jag övertalad av Rasha att följa vad så många andra killar och män gör denna månad, att odla en 'mustis' - en mustasch. Det var en rolig idé eftersom jag aldrig tänkt på något liknande. Jag kör ju annars väldigt hårt med att se ut som forever 21! :-P

Jag försökte spara så gott det gick, mustasch plus skägg... men det såg inget vidare ut. Växte glest och ojämnt. Det är mina asiatiska gener alltså. Allt åkte av igen innan praktiken började och Rasha skrek rakt ut av besvikelse. Haha. Men jag har några bilder, som jag nu tänker dela med mig av med er. :-P

Published with Blogger-droid v1.7.4

6 COMMENT(S):

Jag tycker inte att det är så illa, faktiskt. Det ger dig en viss "edge" :)

 

Min frisör tycker att jag skulle odla ut. Men nej. Försökte i tre dagar och gav upp. Babylent ska're va. Du ser ut som en bad-boy. ;-)

Och apropå converse och onepiece. Jag har vandrat runt i onepiece och höga boots, änt' dä fashion så säg. ;-)

 

JAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Det är förevigat! Men Stevo, det var längre än det där... du tog inte bilden på sista dagen, eller tillräckligt nära spegeln :D

 

Hahahaha.. du blir mer och mer lik vår pappa när han var yngre!!!

 

Hahahahahaha Elle, innebär det också att Steve kommer bli skallig och sparar de få hårstråna han kommer ha kvar i framtiden och stolt visa upp dem.

 

Om det nu gör mig "edgy" och "bad boy", kanske jag borde ha det oftare! :-P Men ja, det var inte en bild på sista dagen...