The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Litet hus vid skogens slut...Jag är på väg hem från en ytterst trevlig vistelse ute i vildmarken med några vänner. Vanligtvis gör jag grimaser när någon nämner skog och stuga, men jag börjar se charmen med det. Det är så fridfullt och harmoniskt att vara så nära naturen. Gå på långa skogspromenader med rådjur och små varelser som skuttar fram lite varstans, gå längs stranden och se på vågornas rörelser in mot land och känna lukten av de friska havsvindarna.

Att inte vara nåbar på mobilen och internet 24 timmar om dygnet, utan faktiskt kunna slappna av utan den stressen. Att kunna laga mat tillsammans och äta den i lugn och ro medan trädkronorna dansar glatt i takt med vindarna utanför stugfönstrena. Att sitta och fika framför brasan, känna den härliga värmen sprida sig genom kroppen, samtidigt som man njuter av det goda sällskapet. Allt detta är charmen med att vara nära naturen.

Den möjligheten kommer jag nog att vilja ge mina barn, en plats att bekanta sig med människans rötter igen och en plats av harmoni för själen.
Published with Blogger-droid v1.7.4

2 COMMENT(S):

Ja men säg till nästa gång du åker så jag inte tror du fastnat i Sverige p.g.a. stormen... några timmar innan ditt klinikophold börjar på Måndag...

Hoppas ändå du enjoyed it! :)

 

Ser sjukt mysigt ut =D