The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

My precious baby-sister turns 20... again!

Vi firade syrrans födelsedag många veckor i förskott förra månaden med en festmåltid när hon fick möjlighet att besöka Malmö. Där fanns gris, anka, seafood, quorn, veggies.. och det enda som saknades var lite kossa. Sen fick hon en stor fin hallonchokladtårta från finaste konditoriet i stan, samt små gåvor och röda kuvert.

Men nu är hennes riktiga födelsedag här och vi får ju inte glömma bort henne för det! Jag hoppas hon har blivit ordentligt uppvaktad med sms, samtal, små kort och gratulationer från de mest oväntade hållen. Men jag vet och litar på att hennes fina vänner tar väl hand om henne i Muppsala. :-)

Jag önskar min kära syster allt som skänker henne lycka och glädje här i livet! En mer fantastisk människa, bättre vän och större glädjespridare, kommer jag aldrig att kunna finna någon annanstans. Syskonbanden mellan oss alla fyra är starka, och må de så förbli i all evig framtid.

Love you, 大哥.


1 COMMENT(S):

Nawww!!! Sån söt liten storebror jag har! Så många fina ord, blir alldels rörd och blöt i ögat! Labb labb laaaabb! <3