The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

God Fortsättning!

Hoppas julen varit fin och att ni har haft det bra!

Jag har hållit mig upptagen med familj, släkt och vänner i varierande sammanhang. Julmiddag med närmaste familjen för att sedan hänga med släkten. Årets "grej" var min farbrors 3D-TV, den hade de mycket kul med och alla skulle ju prova på och titta igenom olika klipp med mera. Jag är inte så lättimponerad.

Sedan har jag hängt en hel del med mina kära vänner; snackat, käkat och skrattat. Många gånger känner jag mig rik, inte i papperssedlar utan i relationer. Så mycket glädje det skänker mig. Hur bitter hade jag inte varit utan dem?

Tiden går snabbt, nu är det inte många dagar kvar av ledigheten eller på året. Ett nytt år står för dörren. Jag önskar mig ett bättre år, för mig och för alla andra.


0 COMMENT(S):