The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

It's time

Diskriminering hör inte hemma i vårt årtusende. Den vetenskapliga utvecklingen går framåt och folkets styre breder ut sig långsamt men säkert. Tack vare många hängivna människors uppoffrande och mod, har de mänskliga rättigheterna stärkts runtom i världen. Lika rättigheter även för alla minoriteter, olika etniciteter och för alla kön.

Men kampen är inte över, vi får aldrig sänka vår gard, för ännu finns det många bakåtsträvande, trångsynta och okunniga människor bland oss, som önskar vrida tillbaka klockan och få igenom exkluderande lagstiftning snarare än inkluderande. De medborgerliga och mänskliga rättigheterna måste därför fortsätta stärkas och spridas till alla hörn på denna jord, tills alla individer kan få lov att leva det fria liv som vi alla förtjänar.

Lovar att de två minuter du lägger på att se den nedanstående australienska kampanjfilmen inte kommer att vara bortkastade.

2 COMMENT(S):

Mycket bra video! Håller helt klart med dig!

 

SÅ VACKERT! Blir nästan tårögd... och vet du vad Stevie? Kände redan från början att det var en kille. Utgår inte direkt från att det måste vara en tjej... :)