The Voice of Steve

Nil desperandum - Never despair. A medical student's journey in Odense

Latest News



Det är friska vindar som sveper in över kontinenten! Jag känner mig redan så mycket mer livskraftig och fylld med energi.

Efter ankomsten i onsdags började vi med middag på en japansk restaurang. Syrran tog en bento-låda (jap. lunch-låda) och jag valde något med fisk i. Hon ville att jag skulle prova en friterad räka, men problemet var att hon istället gav mig en friterad fläskbit. Det kändes som att hon lurade en munk äta kött!

Jag var i Stockholm igår och hade en väldigt trevlig dag med fik och sedan koreansk mat. Första gången jag fått bibimbap sedan New York resan 2009! En sådan njutning, ojoj. Det är ju så himla svårt att finna koreansk mat annars om man inte lyckas infiltrera någon koreansk familj. Har tyvärr inte lyckats än. De gömmer sig för väl.
Published with Blogger-droid v1.7.4

1 COMMENT(S):

Låter gött ju :D Skönt med ledigt :D